Strategisch advies voor kleine beurs

Ondersteuning voor kleine ondernemingen, starters en studenten.

Zeer regelmatig krijg ik de vraag of ik iemand kan helpen met een marktanalyse, ontwikkeling waardepropositie, strategisch advies, marketing strategie, business model canvas, positionering of vergelijkbaar. Meestal krijg ik de vraag van (startende) zelfstandig professionals of MKB-ondernemers die zoekende zijn, maar ook van studenten die overwegen een eigen bedrijf te starten. Mensen met een kleine beurs die het liefst deze gesloten houden. Dat begrijp ik!

Wat is er nodig voor een gedegen advies:
Mijn aanpak is even eenvoudig als effectief. In een paar uur tijd gaan we samen door je wensen, je visie, je doel of doelen, de kansen, en gaan we de diepte in zoals over je drijfveren, kennisniveau en onderliggende motieven. Een speciale sterkte-zwakte analyse, financiële kosten-batenanalyse een brede marktscan en holistische review maken het compleet. Ik maak graag gebruik van gamification om de energie hoog te houden tijdens deze intensieve sessie. De uitkomst wordt je basis voor jouw plan van aanpak. Dit doen we voor komend jaar, maar ook een paar jaar verder kijkend voor je groei- of ontwikkelingsplan en bijvoorbeeld ook je investeringsplan.Met mijn ruim 25 jaar werkervaring, brede interesse, algemene en internationale ontwikkeling ben ik bekend met vrijwel elke sector in zowel diensten als (technische/IT) producten. Mijn brein is creatief, intens, snel en complex, en wordt graag uitgedaagd.

De investering voor een dagdeel strategisch advies:
De waarde van een dagdeel strategisch advies is circa 400 tot 600 euro ex btw. De waarde is mede afhankelijk van o.a. voorbereiding en evt nazenden van aanvullende informatie, plus een telefonische follow-up na circa 4 tot 6 weken.Waarom een dagdeel? Voor een goede analyse en advies moeten we de diepte in. Dat kan, naar mijn ervaring, het beste in een aantal aaneengesloten uren, waarvoor een ochtend of middag het best geschikt zijn. Een dagdeel is gemiddeld 4 uur.

Enthousiasme versus budget:
Enthousiast geworden, maar niet het volledige benodigde budget voorhanden? Door middel van (deels) ruilhandel wil ik je graag tegemoetkomen, en je zo een vliegende start bieden. Dus heb jij een kleine beurs, en wil jij wel een vliegende start of antwoord op je strategisch vraag, neem dan contact op, en doe mij een eerlijk aanbod. Helaas kan ik niet iedereen helpen, en zeker niet gratis zo lang ik de staatsloterij niet heb gewonnen. Ik vraag een minimum bedrag van 250 euro excl BTW en een vergelijkbare waarde als aanvullende tegenprestatie. Een andere combinatie kan ook, zolang aan de minimum financiële bijdrage wordt gehouden. Heb je geen tegenprestatie te bieden, dan is jouw eenmalige investering 450 euro ex BTW.

Zoek contact:
Stuur mij een mail met je idee, plan, en uitdaging en vraag, plus je aanbod, en ik neem op korte termijn contact met je op.   Het aanbod strategisch advies in 1 dagdeel is een kennismakingsaanbod. Per persoon of organisatie is dit aanbod slechts 1 keer te boeken. Zo kan ik zoveel mogelijk (startende) ondernemers helpen.